Rekruttering

Vi tilbyr:
Full rekrutteringsprosess
Digitale kampanjer
Personlighets- og evnetester

Det kan være krevende å finne den beste for jobben, men i Kreativ Industri har vi opparbeidet oss lang erfaring innen rekruttering. Gjennom våre digitale kampanjer, økes sjansene for at de rette kandidatene får øynene opp for akkurat din ledige stilling.

Annonsekampanje

Vi sørger for at din ledige stilling får digital oppmerksomhet og lager annonsekampanjen. Inkludert: Idémyldring, konseptutvikling, utarbeidelse av digital annonsetekst, publisering og annonsering. 

Interessert? Send oss en melding

Knut-Arne Iversen og Katrine Fugelli Simonsen er to av våre sertifiserte rekrutterere og har hjulpet mange virksomheter med å finne nye ansatte. I 2019 har Kreativ Industri hatt rekrutteringsoppdrag blant annet for Frydenbø Industri, Opptreningssenteret i Finnmark og Vernesenteret.

Nysgjerrig på rekruttering? Send Knut-Arne eller Katrine en mail eller ring 488 82 816.

 

Om våre personlighets- og/eller evnetester

Et av våre rekrutteringsverktøy er tester fra cut-e (sertifisert av Det Norske Veritas). Disse inkluderer kravprofil, oppsett, online-testing, gjennomgang av testresultat med arbeidsgiver og kandidat, samt rapport.

Spørsmål? Ta kontakt med oss på post@kreativindustri.no eller 488 82 816.


Utvalgte referanser
Kommunedirektør til Nordkapp kommune
Arrangementsutvikler til Finnmarksløpet
Controller til Grieg Seafood
Brannsjef til Alta kommune
Økonomisjef til Samisk høgskole
Kommunedirektør til Kvænangen kommune 

“Kreativ Industri har en unik evne til å kartlegge hvilken kandidat vi er på jakt etter, noe som er helt essensielt for å lykkes.”Linda Tangen, personal- og kvalitetsleder i Serit Eltele