Kurs og webinar i digital markedsføring

Ifølge Bill Gates er internett i ferd med å bli sentrum i morgendagens globale landsby. Å ignorere sosiale media og digital markedsføring er dermed som å åpne en bedrift uten å si det til noen. Det handler derfor ikke om du bruker digital markedsføring eller ikke – det handler om hvor godt du gjør det.

Vi vet at ikke alle er like erfarne med digital markedsføring og at mange er redde for å gjøre feil eller stusser på hvordan de skal utvikle seg. Det er her vi kommer inn, med forskjellige kurs/webinar-pakker tilpasset deres behov. Vi elsker å jobbe digitalt og det er nettopp hvordan vi gjør det som vi gjerne vil dele med dere.  Vi har ulike pakker vi tilbyr, men skreddersyr gjerne med gulltråd om du har spesielle ønsker og behov. Her kan du fordype deg i vårt kursinnhold.

Nivå 1

Alle eksperter har vært nybegynnere en gang. Det er nettopp dette vårt mest grunnleggende webinar/kurs handler om – å ta første steg på veien mot kompetansebygging innen digital markedsføring og bruk av sosiale medier som bedrift.


Digital helsesjekk
Den digitale helsesjekken er en del av grunnpakken og er en gjennomgang av hvordan bedriftene gjør det digitalt.Den digitale helsesjekken kan også bestilles med andre pakker eller som en egen ordning.
1 time individuell rådgivning
Vi hjelper den enkelte bedrift med det som er akkurat deres største utfordring når det gjelder digital markedsføring og sosiale medier. Bedriften velger selv hva de ønsker å fokusere på.
Emner
Prinspippene for innholdsmarkedsføring i sosiale media, produksjon av godt innhold (tekst, bilde, video), annonsering på Facebook og Instagram, Tripadvisor og gratis synlighet i Google (SEO).
Varighet
En og en halv dag.

Nivå 2

Ingen leser annonser. Folk leser det som interesserer dem. Noen ganger er det annonser. For de som allerede har litt erfaring med digital markedsføring tilbyr vi en dypere innføring som hjelper dem med å finne de rette verktøyene for å fange folks interesse.


Emner
Avansert annonsering i Google og Facebook, Videoredigering på mobil.
Varighet
5 timer, inkl. Lunsj.

Skreddersydd kurspakke

Har du noe helt spesielt du ønsker å fokusere på når det kommer til digital markedsføring? Noen ganger kan et dypdykk i spesielle emner være mer relevant og nyttig enn en innføring i et bredt utvalg av emner.  Vi har mye erfaring med de forskjellige temaene og kan derfor lett tilpasse oss dine behov, hvis du ønsker en annerledes kurspakke en noen av de som er nevnt over. Ta gjerne kontakt for mer informasjon.

For bestilling eller spørsmål om kurs og webinar, send oss e-post eller ring

Vi holder Innovasjon Norge-kurset og webinaret "Bli god på nett" for reiselivet


anbefaler
Takk for supernyttige kurs om Digital markedsføring!😀
Bente Sellevoll
15. Desember, 2020.
anbefaler
Et kurs med Kreativ Industri fikk meg til å se flere muligheter for å forbedre hjemmeside, FB og Instagram slik at jeg er 100 ganger mer synlig!
Kari Johanne Nordheim
21. Oktober, 2020.
anbefaler
Flotte informativde kurs!!
Marianne Berg
30. Juni, 2020.
anbefaler
Veldig nyttige kurs og webinarer 😊
Júdit Andreasdóttir
8. Mai, 2020.
anbefaler
Great marketing and sales tips
Diamela Torres Borrego
20. November, 2019.
anbefaler
Unn Valborg Lyngmo Vambheim
27. Oktober, 2017.
anbefaler
Engasjerte og kunnskapsrike!
Truls Are Ratkje
10. Mai, 2017.
anbefaler
Inspirerende kursholdere med oppdatert kunnskap om sosiale medier. Anbefales!
Merete Hammari Haddal
10. Mai, 2017.

Informasjon
Vi har to faste kursholdere i Lone Hegg og Andreas Markussen.

Lone er gründer, faglig leder og medeier i Kreativ Industri, med blant annet mastergrad i digital kommunikasjonsledelse fra Handelshøgskolen BI og videreutdanning i innovasjonsledelse fra NTNU.

Andreas er Facebook Blueprint sertifisert som Digital Marketing Associate og har bred erfaring innen digital markedsføring som markeds- og medieansvarlig i Alta IF. I Kreativ Industri har han blant annet ansvar for å holde kurs/webinar innen digital markedsføring, samt produsere annonsekampanjer.

Image

Kontakt

post@kreativindustri.no
488 82 816
Postboks 1126, 9504 Alta

Her finner du Facebook-siden vår

Kontorsted: Alta  Markveien 38B - Kunnskapsparken (Byhagen), 2. etg.

Kontorsted: Hammerfest  Sjøgata 9 -  5. etg