Kurs og webinar i digital markedsføring

Ifølge Bill Gates er internett i ferd med å bli sentrum i morgendagens globale landsby. Å ignorere sosiale media og digital markedsføring er dermed som å åpne en bedrift uten å si det til noen. Det handler derfor ikke om du bruker digital markedsføring eller ikke – det handler om hvor godt du gjør det.

Vi vet at ikke alle er like erfarne med digital markedsføring og at mange er redde for å gjøre feil eller stusser på hvordan de skal utvikle seg. Det er her vi kommer inn, med forskjellige kurs/webinar-pakker tilpasset deres behov. Vi elsker å jobbe digitalt og det er nettopp hvordan vi gjør det som vi gjerne vil dele med dere.  Vi har ulike pakker vi tilbyr, men skreddersyr gjerne med gulltråd om du har spesielle ønsker og behov. Her kan du fordype deg i vårt kursinnhold.

Nivå 1

Alle eksperter har vært nybegynnere en gang. Det er nettopp dette vårt mest grunnleggende webinar/kurs handler om – å ta første steg på veien mot kompetansebygging innen digital markedsføring og bruk av sosiale medier som bedrift.


Digital helsesjekk
Den digitale helsesjekken er en del av grunnpakken og er en gjennomgang av hvordan bedriftene gjør det digitalt.Den digitale helsesjekken kan også bestilles med andre pakker eller som en egen ordning.
1 time individuell rådgivning
Vi hjelper den enkelte bedrift med det som er akkurat deres største utfordring når det gjelder digital markedsføring og sosiale medier. Bedriften velger selv hva de ønsker å fokusere på.
Emner
Prinspippene for innholdsmarkedsføring i sosiale media, produksjon av godt innhold (tekst, bilde, video), annonsering på Facebook og Instagram, Tripadvisor og gratis synlighet i Google (SEO).
Varighet
En og en halv dag.

Nivå 2

Ingen leser annonser. Folk leser det som interesserer dem. Noen ganger er det annonser. For de som allerede har litt erfaring med digital markedsføring tilbyr vi en dypere innføring som hjelper dem med å finne de rette verktøyene for å fange folks interesse.


Emner
Avansert annonsering i Google og Facebook, Videoredigering på mobil.
Varighet
5 timer, inkl. Lunsj.

Skreddersydd kurspakke

Har du noe helt spesielt du ønsker å fokusere på når det kommer til digital markedsføring? Noen ganger kan et dypdykk i spesielle emner være mer relevant og nyttig enn en innføring i et bredt utvalg av emner.  Vi har mye erfaring med de forskjellige temaene og kan derfor lett tilpasse oss dine behov, hvis du ønsker en annerledes kurspakke enn noen av de som er nevnt over. Ta gjerne kontakt for mer informasjon.

For bestilling eller spørsmål om kurs og webinar, send oss e-post eller ring

post@kreativindustri.no
488 82 816
Markveien 38B, 9510 Alta

Her finner du Facebook-siden vår

E-post

Vi holder Innovasjon Norge-kurset og webinaret "Bli god på nett" for reiselivet


Våre digitale markedsførere
Lone er gründer av Kreativ Industri og har i mange år arbeidet med markedsplanlegging og markedsføring for bedrifter.

Andreas er sertifisert som Digital Marketing Associate hos Facebook og har bred erfaring innen digital markedsføring. Tidligere har han blant annet vært markedssjef for Alta if.

Ingrid Birknes Langhelle har utdannelse innen kreativ skriving og har bred kompetanse når det kommer til produksjon av innhold til nettside og sosiale media.

Merete Reginiussen har ti års erfaring som journalist og videojournalist og har arbeidet mye med sosiale medier og hvordan skrive bra for nett.

Kontakt

post@kreativindustri.no
488 82 816
Postboks 1126, 9504 Alta

Her finner du Facebook-siden vår

Kontorsted: Alta  Markveien 38B - Kunnskapsparken (Byhagen), 2. etg.

Kontorsted: Hammerfest  Sjøgata 9 -  5. etg