Mette Suhr Berg


daglig leder
Kontorsted: Alta
922 37 082
mette@kreativindustri.no

Spisskompetanse
Strategi, forretningsutvikling, rekruttering, økonomi og HR / ledelse, rock og kokk.
Bakgrunn
Har 17 års erfaring som leder. I åtte år jobbet hun som HR-sjef i Grieg Seafood Finnmark med overordnet ansvar for selskapets HR-strategi og personalhåndtering, samt ansvaret for lederopplæring og endringsprosesser i hele konsernet. Har lang erfaring som styreleder og styremedlem i flere organisasjoner. Er daglig leder og medeier i Kreativ Industri.
Utdannelse
Diplomøkonom fra Handelshøgskolen BI, med fordypning i økonomi og prosjektledelse. Sertifisert i Lean Business og i bruk av cute-e sine personlighets- og evnetester. Har også fordypet seg i ledelse og implementering av strategiske endringer fra Handelshøyskolen BI.

Lone Synnøve Hegg


Forretningsutvikler
Kontorsted: Alta
975 20 838
lone@kreativindustri.no

Spisskompetanse
Strategi- og forretningsutvikling, digital kommunikasjon, merkevarebygging, kvantitativ/kvalitativ forskningsmetodikk for undersøkelser, salsadansing og dårlig vær.
Bakgrunn
Erfaring fra utviklingsprosjekter for private og offentlige virksomheter i over ti år. Er gründer, faglig leder og medeier i Kreativ Industri, og har vært daglig leder i syv år.
Utdannelse
Hovedfag i pedagogikk med fordypning i psykologi, mastergrad i digital kommunikasjonsledelse fra Handelshøgskolen BI og videreutdanning i innovasjonsledelse fra NTNU. I tillegg studert styrekompetanse på BI og er sertifisert i reisemålsutvikling og Lean Business.

Katrine Fugelli Simonsen


Seniorrådgiver
Kontorsted: Alta
467 91 933
katrine@kreativindustri.no

Spisskompetanse
Organisasjonsutvikling, endringsledelse, HR, rekruttering og turekspert.
Bakgrunn
Katrine har i flere år arbeidet med HR og personalutvikling i Grieg Seafood Finnmark. Der har hun vært sentral i utarbeidelse, forankring og implementering av selskapets HR-strategi. Hun har i tillegg erfaring som HR-konsulent i Lyse Energi AS og business analyst i Mercuri Urval AS.
Utdannelse
Bachelorgrad i samfunnsfag og personalledelse og mastergrad i endringsledelse fra Universitetet i Stavanger. Har i tillegg studert markedsføring og er autorisert bruker av cut-e sine personlighets- og evnetester.

Knut-Arne Iversen


seniorrådgiver
Kontorsted: Hammerfest og Alta
918 24 844
knutarne@kreativindustri.no

Spisskompetanse
Reisemålsutvikling, produktutvikling, rekruttering og ta kunder med på sykkeltur.
Bakgrunn
Ni års erfaring som leder i reiselivsbedrifter. Har også internasjonal bakgrunn fra Tyskland.
Utdannelse
Cand.mag med hovedvekt på internasjonal markedsføring og bedriftsøkonomi fra BI Sandefjord og Høgskolen i Finnmark. Sertifisert rekrutterer fra Norsk Veritas.

Merete Reginiussen


digital rådgiver (I permisjon)
Kontorsted: Alta
909 12 104
merete@kreativindustri.no

Spisskompetanse
Digital rådgivning, sosiale medier, kurs, webinarer, historiefortelling, videoproduksjon, negler og julekuler.
Bakgrunn
Ti års erfaring som journalist i nasjonale, regionale og lokale mediehus. Har også bakgrunn som kommunikasjonsrådgiver i TV Norge.
Utdannelse
Bachelorgrad i medievitenskap med fordypning i motejournalistikk fra Universtet i Oslo, University College for the Creative Arts og Høgskolen i Finnmark.

Andreas Markussen


digital markedsfører
Kontorsted: Alta
482 54 183
andreas@kreativindustri.no

Spisskompetanse
Digital markedsføring, formidling, videoproduksjon, sosiale medier, kurs, webinarer og fremføring av Oasis-låter.
Bakgrunn
Bred erfaring innen digital markedsføring som markeds- og medieansvarlig i Alta IF. Har omfattende erfaring innen opplæring, blant annet som trener for Alta IFs herrelag i fotball, som lærer og gjennom kurs/webinarer innen digital markedsføring.
Utdannelse
Utdannet lektor – allmennlærer fra UiT. Har også en master i idrettsvitenskap, i tillegg UEFAs nest høyeste trenerutdanning; UEFA A-lisens.

Anja Christensen


seniorrådgiver
Kontorsted: Alta
951 80 363
anja@kreativindustri.no

Spisskompetanse
Reiselivsutvikling, prosjektledelse, kunde- og markedsinnsikt (personas), hotell/restaurantdrift, forretningsplan, konseptutvikling og cocktails.
Bakgrunn
15 års erfaring innen hotell, restaurant, salg og markedsføring, samt åtte års kompetanse som finansieringsrådgiver i Innovasjon Norge. Hun har også god erfaring innen reiseliv gjennom to år som utviklingsleder for NordNorsk Reiseliv.
Utdannelse
Bachelor i reiseliv fra Hotellhøyskolen i Stavanger og har studert prosjektledelse ved UiT, Norges Arktiske Universitet. Studerer for tiden master i reiseliv ved UiT - Norges Arktiske Universitet ved siden av jobben.

Ingrid Birknes Langhelle


innholdsmarkedsfører
Kontorsted: Alta
948 81 350
ingrid@kreativindustri.no

Spisskompetanse
Historiefortelling, tekstformidling, research, personas, reiseliv, innholdsutvikling, teater og skarre-R.
Bakgrunn
God erfaring med kreative prosesser og prosjekter gjennom flere år, blant annet med arbeid knyttet til personas og hvordan kommunisere til disse. Har også god erfaring med utvikling av tekst- og nettsideinnhold for reiseliv. Hun er også dyktig på markedsundersøkelser og har hovedansvar for digitale helsesjekker som gjøres på bedrifter i forbindelse med kurs i digital markedsføring.
Utdannelse
Mastergrad i Tourism Studies fra UiT, Norges Arktiske Universitet, med tilleggsfag i Sustainable Tourism fra Universitetet i Rovaniemi. Bachelorgrad i Creative Writing fra University of Roehampton, samt en bachelor i Arctic Adventure Tourism fra UiT.

 

Kontakt oss

Kreativ Industri bistår kunder i hele Norge. Skulle du ønske å treffe oss, har vi kontorer i Alta og Hammerfest.


Kontakt

post@kreativindustri.no
488 82 816
Postboks 1126, 9504 Alta


Kontorsted: Alta  Markedsgata 3 – Kunnskapsparken, 4. etg.

Kontorsted: Hammerfest   Sjøgata 9 – 5. etg