Mette Suhr Berg

daglig leder
Kontorsted: Alta 922 37 082 mette@kreativindustri.no

Spisskompetanse HR/ personalledelse, forretningsutvikling, rekruttering, søknader og økonomi. Bakgrunn Flere års erfaring som HR-sjef i Grieg Seafood Finnmark, der hun blant annet hadde overordnet ansvar for selskapets HR-strategi og personalhåndtering, og har hatt ansvaret for lederopplæring og endringsprosesser i hele konsernet. Har vært avdelingsleder i Adecco og styreleder i flere organisasjoner. Utdannelse Diplomøkonom fra Handelshøgskolen BI, og har fordypning innen økonomi og administrasjon. Sertifisert i Lean Business.

Lone Synnøve Hegg

partner
Kontorsted: Alta 975 20 838 lone@kreativindustri.no

Spisskompetanse Strategi- og forretningsutvikling, digital kommunikasjon, merkevarebygging og kvantitativ/kvalitativ forskningsmetodikk for undersøkelser. Bakgrunn Erfaring fra utviklingsprosjekter for private og offentlige virksomheter i over ti år. Er gründer, faglig leder og medeier i Kreativ Industri, og har vært daglig leder i syv år. Utdannelse Hovedfag i pedagogikk med fordypning i psykologi, mastergrad i digital kommunikasjonsledelse fra Handelshøgskolen BI og videreutdanning i innovasjonsledelse fra NTNU. I tillegg studert styrekompetanse på BI og er sertifisert i reisemålsutvikling og Lean Business.

Knut-Arne Iversen

seniorrådgiver
Kontorsted: Alta og Hammerfest 918 24 844 knutarne@kreativindustri.no

Spisskompetanse Reisemålsutvikling, produktutvikling og rekruttering. Bakgrunn Ni års erfaring som leder i reiselivsbedrifter. Har også internasjonal bakgrunn fra Tyskland. Utdannelse Cand.mag med hovedvekt på internasjonal markedsføring og bedriftsøkonomi fra BI Sandefjord og Høgskolen i Finnmark. Sertifisert rekrutterer fra Norsk Veritas.

Merete Reginiussen

digital rådgiver
Kontorsted: Alta 909 12 104 merete@kreativindustri.no

Spisskompetanse Digital rådgivning, historiefortelling, research, videoproduksjon og kommunikasjon. Bakgrunn Ti års erfaring som journalist i nasjonale, regionale og lokale mediehus. Har også bakgrunn som kommunikasjonsrådgiver i TV Norge. Utdannelse Bachelorgrad i medievitenskap med fordypning i motejournalistikk fra Universtet i Oslo, University College for the Creative Arts og Høgskolen i Finnmark.

Katrine Fugelli Simonsen

(i permisjon)
Kontorsted: Alta 467 91 933 katrine@kreativindustri.no

Spisskompetanse Organisasjonsutvikling, endringsledelse, HR og rekruttering. Bakgrunn Katrine har i flere år arbeidet med HR og personalutvikling i Grieg Seafood Finnmark. Der har hun vært sentral i utarbeidelse, forankring og implementering av selskapets HR-strategi. Hun har i tillegg erfaring som HR-konsulent i Lyse Energi AS og business analyst i Mercuri Urval AS. Utdannelse Bachelorgrad i samfunnsfag og personalledelse og mastergrad i endringsledelse fra Universitetet i Stavanger. Har i tillegg studert markedsføring og er autorisert bruker av cut-e sine personlighets- og evnetester.

 
 
 
 

Kontakt oss

Kreativ Industri bistår kunder i hele Norge. Skulle du ønske å treffe oss, har vi kontorer i Alta og Hammerfest.


Kontakt

post@kreativindustri.no
488 82 816
Postboks 1126, 9504 Alta


Kontorsted: Alta  Markedsgata 3 – Kunnskapsparken, 4. etg.

Kontorsted: Hammerfest   Sjøgata 9 – 5. etg